Årets Caravanmesse nærmer seg med stormskritt og med rekord i antall utstillere påmeldt. Det betyr at flere hundre vogner og bobiler fra kjente merkeforhandlere og spennende utstyrsleverandører står klare til å innta flere tusen kvadratmeter på Norges Varemesse for å vise seg frem for publikum.

Velkommen til årets Caravanmesse

Caravanmessen 2021 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 16.-19 september. Billettsalget er i full gang til det som blir årets største bransjefest!

Årets Caravanmesse nærmer seg med stormskritt. Så langt er 66 utstillere påmeldt. Det betyr at flere hundre vogner og bobiler fra kjente merkeforhandlere og spennende utstyrsleverandører står klare til å innta flere tusen kvadratmeter på Norges Varemesse for å vise seg frem for publikum om en knapp måned.

Kjøp billetter her — NB: kun online-salg i år!

Mer innhold enn på tidligere Caravanmesser

I 2019 sto det utstilt mellom 200 – 250 bobiler og cirka 50 – 100 campingvogner på Caravanmessen. Det spesielle med årets messe, er at den vil romme et bredere utvalg av salgsvarer som eksempelvis sportsklær og turutstyr enn tidligere. Prosjektleder for Caravanmessen, Konrad Sel, mener dette er en positiv utvikling av messekonseptet:

- Vi gleder oss enormt til å arrangere messen og se glade caravanister samles under ett og samme tak igjen. Bransjen har et stort behov for å møtes og vise frem produktene sine, og publikum ser naturligvis frem til å oppleve alle de fine 2022-nyhetene på nært hold.

- I 2021 har vi inngått et samarbeid med Camp Villmark, og har fått på plass en del nye utstyrsutstillere. Vi mener det vil gi det trofaste og erfarne messepublikummet vårt en ny og trivelig dimensjon i besøket deres. Samtidig tror vi at dette grepet vil appellere til nye, yngre kundegrupper som i løpet av i fjor og i år har fått opp øynene for hvor flott camping er som ferieform og som er nysgjerrige på å få vite mer. For dem er det ideelt å besøke en messe som har gode tilbud på telt, hengekøyer og turstøvler, samtidig som de kan titte på alt som fins på markedet av bobiler og vogner.

En selvsagt arena for den erfarne camperen

Tidligere år har Caravanmessen hatt cirka 17 000 besøkende, og mange av dem besøker messen over flere dager. I 2021 blir det mulig å campe på Hellerudsletta 16.-19 september, og shuttlebusser bringer overnattingsgjestene trygt frem og tilbake mellom Norges Varemesse. Konrad Sel sier:

- For erfarne campere er Caravanmessen en møteplass hvor de holder seg oppdatert på nyheter, får tips, sjekker ut design og komfort, snakker med forhandlere og vurderer om de skal la seg friste til å bytte ut til noe nytt. Så har du jo selvsagt stemningen – veldig mange setter stor pris på å møte gamle kjente eller også få nye hyggelige bekjentskaper.

Les også: Ny rekord — se utstilleroversikten her »

Nyttig messeopplevelse for ferske campingentusiaster

I løpet av 2020 og 2021 testet mange nordmenn ut campinglivet for første gang. Konrad Sel forteller at Caravanmessen har veldig mye å tilby også for denne gruppen:

- Helt klart! For det første får du et flott innblikk i absolutt alt som fins på markedet siden alle forhandlere og merker er på plass. Dessuten tror jeg de som aldri har campet før vil bli kjempeoverrasket over hvor enkelt og bra det er å bo i bobil og vogn. Ikke minst tror jeg de vil synes at camping er en smart måte å feriere på når de oppdager hvor rimelig det faktisk er i forhold til kvalitet.

- Caravanmessen er den eneste anledningen i løpet av året en har til å se alt av merker og modeller, små og store, dyre og rimelige på ett og samme sted, så dette er en unik mulighet til å orientere seg uten å måtte kjøre fra forhandler til forhandler.

Trygge og gode rammer rundt arrangementet

Fjorårets utgave av Caravanmessen ble avlyst på grunn av koronapandemien. Konrad Sel understreker at årets messe blir gjennomført i henhold til gjeldende lover og regler, og at mer informasjon om smittevernregler blir lagt ut på messens hjemmeside etterhvert:

- Caravanmessen er den aller første messen som blir avviklet på Norges Varemesse etter nedstengingen av Norge i mars 2020. Det er viktig å formidle at salg av billetter i år kun foregår digitalt, ikke på plass, så publikum må bestille på nett via hjemmesiden vår før de ankommer Norges Varemesse. Vi anbefaler også at billett kjøpes så tidlig som mulig, slik at vi som arrangør får topp kontroll på antall besøkende.

- Norges Varemesse er en profesjonell samarbeidspartner som tar smittevernhensyn på største alvor. Dermed er vi sikret at arrangementet får trygge rammer og at de besøkende blir godt ivaretatt. I tillegg gjør utstillerne våre gjør en formidabel jobb nå i forkant for at dette skal bli en minneverdig og interessant opplevelse for alle som stikker innom, så jeg glad for å kunne ønske alle hjertelig velkommen til årets Caravanmesse 16. – 19. september.

Kjøp billetter her — NB: kun online-salg i år!

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!