Tusen takk for i år

Takk publikum og utstillere

En svært krevende Caravanmesse er historie!

Å være Norges aller første store publikumsmesse som skal samle mange mennesker under ett tak, har vært svært krevende. I tillegg ble Lillestrøm kommune rød pga høy smittespredning onsdag 15.09, og alle arrangementer for barn under 18 år ble anbefalt stengt. 

Det tok 1 minutt før første journalist kontaktet oss og trodde vi måtte stenge. I vår ble vi sammenlignet som et kjøpesenter, derfor skulle vi kjøre som planlagt. Hvor mange som lot være å komme til vår messe er usikkert, men at det skapte usikkerhet er helt sikkert. I tillegg var det ikke bra at alle tog sto helt stille i Østlandet søndag formiddag, når vi vet at ca 20% kommer med tog.

Gitt denne post-corona situasjonen er vi faktisk fornøyd med å få nesten 11.000 besøkende.

Besøksoversikt 2021:

Torsdag 2.211

Fredag 2.481

Lørdag 4.027

Søndag 2.232

Totalt 10.951

I 2019 hadde vi totalt 13.739.


Vi vil på nytt takke alle utstillere og publikum for i år.

Nå evaluerer vi, og setter 100% fokus på Caravanmessen 2022

Dato: 15. — 18. september 2022


Mvh
Konrad Sel

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!