Caravanmessen 2019
I hallene på Lillestrøm er det allerede mange som har vært tidlig ute for å se neste års nyheter innen bobil, campingvogn og utstyr.

Strømmer til Caravanmessen

Komfort, interiør og vekt er blant stikkordene som messegeneralen bruker for å beskrive nyhetene som blir presentert på norges største caravanmesse som arrangeres 12. — 15. september. Nå er messen på Lillestrøm åpnet for publikum, og caravan- og fritidsinteresserte strømmer inn dørene.

Torsdag morgen åpnet dørene til Caravanmessen for et spent publikum som var klare til å undersøke neste års nyheter innen caravan og utstyr. Noen skulle se etter sin første bobil, andre skulle bytte inn sin nåværende. Messegeneral Konrad Sel oppfordrer alle som vurderer tanken på en bobil eller campingvogn, om å ta turen til Lillestrøm og norges største caravanmesse i helgen.

– På Caravanmessen samles alle som selger bobil, campingvogner og utstyr under samme tak. Messen er den eneste gangen i året man har muligheten til å se alt i bransjen på ett og samme sted, forteller han. 

Hør messegeneralen snakke om årets nyheter og se intervju med noen av de første caravanentusiastene som ankom messa torsdag morgen: 

Ny bobil til neste år?

Nærmere 45 utstillere — der en av utstillingene strekker seg over hele 5500 kvadratmeter — er samlet i hallene til Norges Varemesse i helgen. Her får du muligheten til å se 2020-modellene — akkurat i tide til å bestille en bobil eller campingvogn til neste sommerferie. 

– Skal man ha en ny bobil eller campingvogn til neste år, så må den bestilles innen starten av oktober. Da får man den til sommeren neste år, forteller Sel. 

Messegeneralen, Konrad Sel, er spesielt imponert over interiøret i den nye vognen fra Adria, som minner like mye om et hus som en campingvogn i utforming.

Komfort og interiør

Nytt på årets messe er, ifølge Sel, et økt fokus på komfort og interiør i de nye bobilene og campingvognene. 

– I tillegg jobber man veldig med vekt. Dette fører til at flere kan benytte seg av bilene og campingvognene med de sertifikatene man allerede har.

Blant modellene som i år lanseres med lavere vekt er Concorde Centurion 910 MI. I denne luksubobilen trenger du bare sertifikat for klasse C1 for å kunne sitte bak rattet. Innenfor trenden om økt fokus på komfort og interiør trekker messegeneralen spesielt frem Astella, en ny modell fra det slovenske merket Adria. 

– Dette syns jeg er en spennende nyvinning innen campingvognsegmentet, sier messegeneralen. Det ser jo ut som en hytte!

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!