Nytt tilskudd til Caravanmessen

I år rommer Caravanmessen den 16. – 19. sept. på Norges Varemesse ekstra mye friluftsutstyr!

Happy Camper – en trivelig shoppingopplevelse

I 2021 skal friluftsmessen Camp Villmark bidra til å gjøre Caravanmessen til en enda bedre opplevelse for de besøkende. 12 – 15 utstillere med alt fra hengekøyer og klær til telt og soveposer er på plass for å vise hva som er populært av turutstyr akkurat nå.

Kjøp billetter her — NB: kun online-salg i år!

Friluftsutstyr for både drevne og uerfarne campere

I likhet med Caravanmessen, ble også Camp Villmark avlyst i 2020 på grunn av koronapandemien. Derfor har prosjektleder for Camp Villmark, Per Anders Iversen, invitert et knippe utstillere til å delta på Caravanmessen på Norges Varemesse på Lillestrøm den 16. – 19. september. Han sier:

- Happy Camper er først og fremst navnet på et konsept vi har jobbet frem gjennom våren og sommeren. Vi ser at gjennomsnittsalderen på de som kjøper bobil eller campingvogn synker, og disse menneskene har også litt andre ønsker for ferien sin. Mange er glade i friluftsliv og da trenger man også litt utstyr til dette. Vi tror derfor at de utstillerne vi tar med oss fra Camp Villmark kan komplimentere de utstillerne som allerede står der, og ikke minst tilføre litt nye og spennende produkter som publikum vil ha både nytte og glede av. Noen av de som kommer er blant annet Anton Sport, nordiskfritid​.no og Speidersport.

- Først og fremst ser jeg frem til å kunne ønske både publikum og utstillere velkommen tilbake til Norges Varemesse! Når det er sagt, gleder jeg meg til å se hvordan det nye utstillersegmentet blir mottatt av publikum på Caravanmessen. Selv om det kun er snakk om noen få utstillere, har jeg tro på at produktene de har med seg vil være et spennende og relevant tilskudd til de utstillerne man vanligvis finner på denne messen.

Caravanmessen år 2021

Caravanmessen 2021 arrangeres på Norges Varemesse på Lillestrøm fra den 16.-19 september. Allerede i midten av august er det påmeldt 62 utstillere, og publikum som tar turen vil møtes av flere hundre vogner og bobiler, produktnyheter og utstyrsutstillere fordelt på flere tusen kvadratmeter.

Prosjektleder for Camp Villmark, Per Anders Iversen, har invitert et knippe utstillere til å delta på Caravanmessen på Norges Varemesse den 16. – 19. september.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!