Også fra Fendt-Caravan stiller Lara Fritid AS ut interessante modeller, og de besøkende kan titte nærmere på flere nye planløsninger i Bianco Activ og Diamant serien.

Nyhetsdryss fra Lara Fritid AS

Med 23 forhandlere er Lara Fritid AS eksperter på å gi kundene trygghet både før, under og etter en handel. På Caravanmessen den 16. – 19. september stiller de ut 34 forskjellige modeller med løsninger for ethvert behov.

Nytt og familievennlig fra Hobby

Lara Fritid AS har vært norsk agent for Hobby siden 1981, og for Fendt-Caravan siden 1998. De viktigste nyhetene fra Hobby er Beachy, Maxia og Excellent Edition. Beachy er et helt nytt og kult konsept, inspirert av strand, vanlife og det enkle liv. Her er fokus på lav vekt og enkelt utstyr. Likevel får man alt man behøver for å kose seg i det fri – med startpris fra 156.600 er dette en super måte å komme seg inn i campinglivet på. Perry Breesth i Lara Fritid AS utdyper:

- Maxia er en luksusvogn inspirert av skandinavisk natur med høy hyggefaktor. Og Excellent Edition er en helt ny modellserie i nordisk design med rene linjer og lekre detaljer. Her tror jeg mange barnefamilier vil finne en ny favoritt.

Kjøp billetter her — NB: kun online-salg i år!

Smarte løsninger fra Fendt-Caravan

Også fra Fendt-Caravan stiller Lara Fritid AS ut interessante modeller, og de besøkende kan titte nærmere på flere nye planløsninger i Bianco Activ og Diamant serien. Perry Breesth sier:

- Bianco Activ 720 SKDW er stor og smart familievogn med mange mulige sove- og lagrings- og sittemuligheter. Modellen vant tidligere i år «European Innovation Award» for beste nye planløsning!

Barnefamilier, voksne par og pensjonister i målgruppen

Perry forteller at Lara Fritid AS har merket ekstra stor etterspørsel etter modeller med gode baderomsløsninger med eget dusjkabinett under Covid-perioden. Han har også notert seg at antallet nye caravanister som vil prøve seg på Norgesferie er økende – og blant disse har blant annet kjørevogner vært ekstra i vinden. Breesth sier:

- Målgruppen for campingvogner og bobiler er stor. Felles for dem alle er at de frihet på hjul, og det å kunne reise når og hvor de vil mens de har med seg sitt eget hjem til enhver tid. Caravanmessen på Norges Varemesse er en fin arena å vise frem utvalget vårt på, og det blir stor stas å møte gamle og nye kunder pluss gode kollegaer igjen. Det er flott at samfunnet er på vei tilbake til normalen igjen!

Hobby Beachy er et helt nytt og kult konsept, inspirert av strand, vanlife og det enkle liv.
Med en startpris fra 156.600 er Hobby Beachy en super måte å komme seg inn i campinglivet på.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!