Istock - illustrasjonsbilde

Messecampen er avlyst — nye alternativer funnet

Gode overnattingsalternativer etableres ved Norges Varemesse og Hellerudsletta.

På grunn av unormalt store nedbørsmengder de siste tre ukene måtte samarbeidspartnerne bak Messecampen kl. 15:00 i dag konkludere med at campen ikke kan kjøres på det planlagte området. I tillegg til de store mengdene nedbør, er det også meldt mye nedbør tirsdag og onsdag. 

For besøkende som har behov for døgnparkering er det etablert to nye alternativer. Både Hellerudsletta og Norges Varemesse har åpnet for døgnparkering utenfor sine anlegg. I tillegg til døgnparkeringen, er det fremdeles mulig å timesparkere utenfor Norges Varemesse. 


Nye overnattingsalternativer

Hellerudsletta/​Eksporama/​Moxy Hotel, kr. 200.- pr. døgn pr. ekvipasje (betaler på automat eller Easy Park app) (adresse: Kragerudveien 50, Skjetten)

VI ANBEFALER DET STERKESTE Å PARKERE HELLERUDSLETTA. - lettere inn og utkjøring kjøring og større plass.

På grunn av den korte tidsfristen klarer man ikke å fremskaffe strøm, men i tillegg til parkeringsmuligheter er det gode hotell- og restaurantmuligheter på begge stedene.


For en best mulig opplevelse anbefaler vi alle om å benytte seg av parkeringsmulighetene på Hellerudsletta. Dette parkeringsområdet er betraktelig større, og man får tilgang til eksterne toaletter. Det settes opp shuttlebuss mellom Hellerudsletta og Norges Varemesse i perioden 09:30 og frem til messeslutt. 


Norges Varemesse, kr. 220.- pr. døgn pr. eikvipasje. Her vil det bli krevende mht inn og utkjøring da vi forventer mange privatbiler.

Vi håper de som har planlagt å komme til Caravanmessen, kommer til tross for denne endringen.

Velkommen!

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!