Her utnyttes plassen maksimalt

Den nye Challenger 338 Premium er bare 7,5 meter lang. Likevel får du et bad som er nesten like stort som hjemme, utstyrt med dobbel vask og mye oppbevaringsplass — og med en seng hengende i taket.

Franske Challenger var i fjor blant de fem mestselgende bobilmerkene i Norge, og har de siste årene etablert som en av de ledende bobilprodusentene i Europa. Challengers bobilproduksjon er basert på en filosofi om å bygge godt utstyrte bobiler til en overkommelig pris. Den nye Challenger 338 Premium er i tråd med begge de to kravene, for det er sjelden du finner en så rimelig bobil med et så stort bad. 

Luksusbad i folkelig bobil

Bakerst i nye Challenger 338 — der du vanligvis finner soverommet i de fleste bobiler — finner du i stedet et bad. Badet er på hele seks kvadratmeter, og minner mer om noe du kunne forvente å finne i en luksusbobil heller enn i en 7,46 lang delintegrert bobil.

Dersom man nå lurer på hvor man skal sove, trenger man bare å se opp. I taket over vasken henger en dobbelseng på 140×190 cm med senkefunksjon. Så snart kveldsstellet er overstått og man er klar for å ta kvelden, senkes sengen ned med et tastetrykk. Samtidig som sengen senkes ned, senkes også servanten ned mot gulvet. 

God oppbevaringsplass

Badet består av en seksjon med to vasker og skuffer — som gir god oppbevaringsplass på badet, og bak speilet finner du tre oppbevaringsrom som gir ytterligere oppbevaringsplass. Det store speilet som henger fra sengen kan felles ned om dagen, og på hver side av vaskene finner du garderobeskap. 

Praktisk løsning for toalett og dusj

Vaskene i servanten er utilgjengelige om natten, men må du på toalettet — som er lokalisert i et tilknyttet rom på førersiden — finner du en ekstra vask der. Tvers overfor toalettet finner du dusjen. 

Flere senkbare senger

Midt i bobilen finner du kjøkken og sittegruppe. Kjøkkenet er utstyrt med stort kjøleskap, skuffer og en plate som kan vippes opp og gir større arbeidsflate under middagslagingen. 

Over sittegruppen — som består av to langsgående sofaer og et bord — finner du enda en senkeseng, som gir bobilen soveplass til fire. 

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!