Nordic Cab forenkler frakt av utstyr. Bruk vognene til å frakte både vann og mat når du er på camping.

Gjør frakt til en lek med Nordic Cab

Det første Nordic Cab-produktet så dagens lys i 1983. Siden da har småbarnsfamilier, hundeeiere, friluftsinteresserte og jegere omfavnet de kjekke vognene som gjør frakt og forflytting til en lek.

Tar med helt ny hundevogn til Caravanmessen

Atle Høiåsen i Nordic Cab forteller at det er flere grunner til at camping-folk og villmarksinteresserte skaffer seg Nordic Cab produkter. En av dem er at vognene forenkler frakt av utstyr:

- Hvis man har en campingvogn stående på en campingplass, kan man bruke Nordic Cab til å hente vann, eller man kan koble den på sykkelen hvis man skal på en utflukt. I vintersesongen kan den også kobles på som en pulk til å ha utstyr i om man for eksempel skal på skitur.

- Vi tar med en flunkende ny hundevognmodell på Caravanmessen som også kan benyttes som hundebur. I tillegg tar vi med en vogn som kan brukes ute i marka til for eksempel jakt. Den har store fete hjul som ruller lett over alt fra myr til steinrøys, tåler vekt på langt over 100 kg og kan manøvreres med to personer samtidig. Dermed egner den seg til å frakte alt fra utstyr til vilt. Jegere som for eksempel skal jakte reinsdyr, vet at det fort kan bli slitsomt å frakte viltet ned igjen og med Nordic Cab vil man spare utrolig mye tid og krefter.

Kjøp online billett til Caravanmessen her »

Ser fram til å møte campingfolket

Når Caravanmessen sparkes i gang den 16. september, står Atle Høiåsen og kollegene klare til å ta imot både campere og friluftsfolk.

- Vi gleder oss til stemningen, og ikke minst det å snakke med brukerne og få høre om erfaringene deres med produktene våre. For Nordic Cab sin del er messen en kjempefin arena for å myldre ideer og kartlegge nye ønsker og behov i markedet. Det at Caravanmessen får et innslag av Camp Villmark tror jeg blir en flott kombinasjon som vil løfte messeopplevelsen for alle som stikker innom Norges Varemesse 16. — 19. september.

Til Caravanmessen tar vi med en flunkende ny hundevognmodell som også kan benyttes som hundebur, sier Atle Høiåsen i Nordic Cab.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!