Alfa Nordic stiller med praktisk turutstyr som fenger både førstegangscampere som overnatter i telt eller hengekøye for første gang, og de mer erfarne camperne som har vogn og bobil.

Fresht turutstyr fra Alfa Nordic

Alfa Nordic AS har arbeidet med salg av utstyr og bekledning for friluftsliv, jakt og fiske i mer enn 12 år. Med seg til Caravanmessen tar de blant annet overskuddsmateriell fra forsvar i hele Europa.

Klar for nye friluftseventyr

Alfa Nordic har kapret til seg en stor utstillerstand på Caravanmessen 16.-19 september. Og det er det gode grunner til: I tillegg til overskuddsmateriell fra forsvar i hele Europa selger selskapet nemlig alt fra ryggsekker, soveposer, liggeunderlag, kokeutstyr, økser og sager, kikkerter, hodelykter, jaktdresser, ullsokker, superundertøy, regntøy, turstøvler, feltstøvler og ullgensere. Arve Kristiansen sier:

- Målgruppen vår er alle som elsker å ferdes litt ute i skog og mark. Det siste året har jo ekstra mange nordmenn opplevd hvor artig det er å feriere i eget land, så på messen stiller vi med alt mulig som kan gjøre friluftseventyrene deres litt mer komfortable.

Kjøp billetter her — NB: kun online-salg i år!

Populært med kikkerter og hodelykter

Det er første gang Alfa Nordic deltar på Caravanmessen. Og det er spesielt tre produkter Arve Kristiansen mener vil slå an ekstra godt blant både campere og friluftsmennesker:

- Sommeren 2021 har det vært ekstra populært med kikkerter, hodelykter og bekledning i ull. Dette er praktisk turutstyr som fenger både førstegangscampere som overnatter i telt eller hengekøye for første gang, og de mer erfarne camperne som har vogn og bobil. Jeg tipper det blir topp stemning og mye besøk på standen vår gjennom hele helgen 16. – 19. september!

Sommeren 2021 har det vært ekstra populært med kikkerter, hodelykter og bekledning i ull.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!