Caravanmessen gir deg alt på ett sted!

Årets Caravanmesse, som går av stabelen 12. — 15. september, nærmer seg og vi er i full gang med de siste forberedelsene. Messen er nærmest helt fulltegnet og om du er på utkikk etter ny bobil eller vogn, eller bare er nysgjerrig på det frie liv, har vi noe som kan passe for alle.

Caravanmessen er årets viktigste møteplass for caravan- og fritidsentusiaster og samler hele bransjen under samme tak. I år finner du over 40 ulike bobil- og campingvognmerker og mer enn 500 enheter under messedagene hos Norges Varemesse på Lillestrøm. Messen viser et bredt utvalg bobiler og vogner, fra de rimeligste enhetene til modellene som er spekket med teknisk avansert utstyr. Messen har noe for alle – både de erfarne veteranene og de som snuser på sin aller første bobil eller vogn, tar turen hit.

Se full oversikt over alle utstillere og kart over messen nederst i saken.

Stort utvalg og gode tilbud

I tillegg til siste nytt innen bobiler og camping, viser utstyrsleverandørene også siste nytt av telt; fortelt, helårstelt, spikertelt, tilbygg og teltvogner, noe for enhver smak. For mange er det viktig å holde på komforten, også når de er på farten, derfor blir det også et stort utvalg av tilleggsutstyr som setter prikken over I’en på din neste ferie. 

Trenger du tips til neste tur? Det kommer representanter fra både norske og svenske campingplasser, som forteller om muligheter og steder man kan oppleve både med bobil og vogn. I tillegg kommer også interesseorganisasjoner som Leger uten grenser, som kan komme med gode tips til hvordan man kan få en fin tid på hjul på en trygg og god måte.

Utstilling i 5 haller

Ønsker du å handle noe av utstyret brukt, kommer også representanter fra Norges største markedsplass, Finn​.no. De har mange gode tips til både kjøp og salg av utstyr og hvordan man kan nyte fine høstdager i din bobil eller campingvogn til en rimelig penge.

For dem som bor langt unna Oslo, er dette en flott mulighet for å ta en helg i hovedstaden, kombinert med en titt på årets spennende nyheter. Messen ligger kun 6 minutters gange fra Lillestrøm stasjon. 

Det blir mange gode tilbud, så pass på å få med deg årets Caravanmesse 12. – 15. september på Lillestrøm. Vi har utstilling over 35.000 m2 5 store haller – se full oversikt over alle utstillere og kart over messen under.

Billetter

DAGSBILLETTER

Prisene gjelder per dag.

Voksen kr 200,-
Honnør/​pensjonister kr 160, -
Barn (7 – 15 år) kr 100,-
Familie (2+2) kr 400,-

Kjøp billetter her.

FLERDAGERSBILLETTER

Flerdagsbilletter er for 3 dager eller mer.

Voksen kr 500,-
Honnør/​pensjonister kr 500,-
Barn (715 år) kr 200,-
Familie (2+2) kr 1.200,-

Kjøp billetter her.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!