Bo gratis på Caravanmessen

Få med deg årets nyheter på caravanmarkedet og bo gratis under årets Caravanmesse kun 7 minutter unna. Det eneste du trenger å gjøre er å vri om nøkkelen og vende snuten mot Lillestrøm.

Caravanmessen er den viktigste møteplassen for caravan- og fritidsentusiaster i Norge. Her samles hele bransjen under samme tak og gir deg full oversikt over kommende sesongs nyheter. Messen viser et bredt utvalg bobiler og vogner, fra de rimeligste enhetene til modellene som er spekket med teknisk avansert utstyr. Messen har noe for alle – både de erfarne veteranene og de som snuser på sin aller første bobil eller vogn, tar turen hit.

Finn en forhandler i nærheten av der du er

Gratis overnatting og shuttlebuss

Campen under årets utgave av Caravanmessen har plass til over 1.000 enheter. Campen åpner onsdag 11. september kl. 12 og du trenger ikke betale for å benytte deg av messecampen – bare kjør rett på plass. Vi samarbeider tett med brannvesen og andre myndigheter og følger norske regler i forbindelse med avstand mellom enhetene. Vi gjør vårt ytterste for å hjelpe dere om nødvendig, men minner om at all innkjøring, opphold, utkjøring gjøres på eget ansvar.

Det er satt opp gratis shuttlebuss torsdag til lørdag mellom kl. 9.3018.30 og søndag frem til kl. 16.30, som tar deg til Caravanmessen på kun 7 minutter. Det tilbys både en- og flerdagsbilletter, som enkelt kjøpes i døra.

Parker trygt

Ønsker du å benytte deg av endagsbilletter til årets caravanmesse, kan du gjerne benytte deg av parkeringsmulighetene utenfor Norges Varemesse. Det er store parkeringsplasser rundt området og vakter vil henvise deg til nærmeste parkeringsplass. Her er det omlag 2.300 avgiftsbelagte parkeringsplasser, i tillegg til 670 plasser ved Lillestrøm jernbanestasjon.

Åpningstider og praktisk informasjon

Campen er åpen fra onsdag 11. september kl. 12 til søndag 15. september kl. 17.
Caravanmessen er åpen torsdag til lørdag kl. 10 – 18 og søndag kl. 10 – 16.

Adresse for årets camp er:

Rolf Olsensvei 50
2007 Kjeller

GPS-koordinatene er 59.971924, 11.073775 eller 59°5818.9“N 11°0425.6“E

Ønsker du mer informasjon? Les mer her.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Finn din nærmeste autoriserte forhandler

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!