LØFTES VEKK: Denne vogna har gjort nytten som feriehytte for Pål Grandahl og familien og løftes vekk fra helårstelt for å gjøre plass til den nye vogna.
Kjapt og rimelig:

Bytt vogna på stedet

Med spikertelt og andre faste arrangementer er det mange som kvier seg for å bytte ut den gamle campingvogna med noe nyere. Nå kan du få gjort jobben uten å løfte en finger.

Søk etter forhandlere i ditt nærområde

Mysen Caravan er en av flere forhandlere som tilbyr campingvogneiere å få fjernet den gamle og løftet på plass den nye campingvogna.

Smertefritt

- Det gikk helt smertefritt og ble gjort med stor presisjon, forteller Pål Grandahl fra Sarpsborg som fikk hjelp til å bytte ut en eldre Hobby med en nyere og mer moderne vogn av typen Dethleffs.

Han og familien har lenge hatt en vogn stående permanent på Daftö Camping ved Strømstad i Sverige. Familien vokste og følte behov for en nyere, mer moderne og mer komfortabel vogn.

Presisjon

- Et helårstelt og noen andre faste arrangementer bød ikke på problemer i det hele tatt. Den gamle ble fjernet og den nye plassert nøyaktig der den skulle. Så enkelt kan det gjøres, sier Grandahl.

Hele operasjonen kan gjøres på et minimum av tid og til en relativt rimelig penge. Prisen er noe avhengig av avstander og forholdene på stedet hvor vognene skal byttes, men for rundt regnet og kanskje noe i underkant av 5000 kroner kommer man langt.

Overrasket

- Det er lite som eieren selv må gjøre når den nye vogna er på plass. Mange er blitt overrasket over både muligheter og pris, forklarer Jan Olav Løken i Mysen Caravan som har et samarbeid om kranløft med Rune Jørgens AS fra Våler i Østfold.

LØFTES PLASS: Den nye, permanente feriehytta” i form av en større og nyere Dethleffs løftes på plass. Du bytter vogna på stedet for en rimelig penge, med stor presisjon, på under en time og uten at du trenger å løfte en finger.

Vogna er hytte

Mange vogneiere har i dag vogna fast stasjonert på en campingplass og bruker den som en hytte. Rundt vogna bygges ofte flere fast arrangementer og mange eiere som godt kunne tenke seg en noe nyere hytte”, har kviet seg for den jobben de ser for seg ved å skulle bytte ut vogna.

Tore Gunnar Staås fra Askim forteller at han så mørkt på det da han innså at den gamle vogna var moden for et skifte.

Pakket” inn

- Den hadde fungert som en permanent hytte for hele familien med fast plass på Store Lee Campingplass i Aremark. Der stod den godt pakket inn” på en plass omgitt av en rekke andre vogner og som en integrert del med selvlaget fortelt og plattinger, forteller han.

Det var caravanforhandleren i Mysen som informerte han om mulighetene med kranløft. Han trodde det ville være vesentlig mer kostbart. Staås fikk gjort jobben for under fire tusen kroner.

Strålende

- Jeg var strålende fornøyd, jobben var gjort på under en time med å fjerne den gamle og få på plass den nye. Og alt for under fire tusen kroner. Umiddelbart kunne vi ta i bruk den nye” hytta med fasiliteter som både gulvvarme og varmt vann, forteller Staås.

Relaterte forhandlere

    For å kunne vise deg forhandlere i nærheten av der du er, er vi avhengige av å få vite din lokasjon. Du vil selv kunne trekke tilbake denne tillatelsen senere om du skulle ønske det.

    Avvis

    Du har tidligere valgt å blokkere muligheten vår til å få vite din lokasjon. Da du kan ha gjort dette ved en feiltakelse, ønsker vi å tilby deg instruksjoner for hvordan du kan gjøre om på dette valget. For mer informasjon, følg lenken for din nettleser:

    Om du derimot ønsker å blokkere oss fra å innhente din informasjon, lover vi å ikke mase igjen!